HET GASTENBOEK

Het Gastenboek

Vragen of opmerkingen

MAIL .

E-mailadres: devik27@hotmail.com?cc=evansoei@hotmail.com&subject=Inlichtingen Vragen
© Copyright fdi
Cartografie : NATIONAAL GEOGRAFISCH INSTITUUT

" Non - Stop " Seniorenwerking vnr - vzw    Plaats :  KESTER


Naam wandeling : HOEVEPADWANDELING


Lengte wandeling : 7 km 700 meter


Duur wandeling : 2 uur 10 min


Aard van de wegen : De wandeling loopt over betonwegjes en veldwegen

Moeilijkheidsgraad : rustige en gemakkelijke wandeling goed begaanbare wegen


Laatste maal verkend op/in : 2009


Wegwijzer: KAART     "Cartografie:© NGI"

    
Vertrek:Vanuit HALLE met de auto,zie rechtsboven de wegbeschrijving in Google Map.naar het vertrekpunt.Vertrek: We vertrekken voor de kerk de Sint-Martinuskerk , we slaan hier links af de Bruneaustraat in en na 50 meter nemen we terug links de Patattenstraat.We blijven de Patattenstraat volgen en na 240 meter in een bocht aan onze rechterkant zien we een kapelletje , we gaan verder rechtdoor en draaien na 224 meter links af , we volgen verder tot aan de Zuunbeek en na 100 meter komen we aan een splitsing.


Aan onze linkerkant hebben we de Schoonscheenstraat , die we links laten liggen draaien rechts en na enkele meters terug rechts en komen zo rechtvoor een Hoeve te staan , voor de hoeve slaan we links een veldweg in en we volgen deze tot aan de Edingsesteenweg.


De Edingsesteenweg steken we over en gaan een wegje in tussen twee huizen, na 50 meter komen we op de Langestraat uit. Deze straat slaan we links in en volgen deze in een flauwe bocht over een afstand van 330 meter en slaan dan links de Asseveldstraat in.


Na 300 meter gaan we onder een hoogspanningslijn door en dan komen we na 150 meter aan de Kamstraat die zich bevind aan onze linkerkant , maar laten deze straat links liggen en vervolgen de Asseveldstraat tot dat we aan een T-kruispunt komen .Recht voor ons hebben we de Hondsbergstraat , maar wij slaan rechts af om nog altijd de Asseveldstraat te volgen.

We volgen 177 meter rechtdoor , dan naar links en na 50 meter rechts om na 175 meter op de Langestraat uit te komen , we slaan deze links in om na 30 meter rechts een wegje in te slaan.


We volgen deze weg over een afstand van 181 meter tot aan een T-kruispunt , hier zien we rechts van ons de Goteringenstraat , die we niet inslaan ..Als we het Reepinghens Huizeke willen bezoeken gaan we een paar honderd meter verder dan zien we dit huizeke aan onze rechterkant We gaan verder rechtdoor om na 433 meter aan een kapelletje uit te komen op onze linkerkant.


Na het kapelletje blijven we rechtdoor wandelen om aan de linkerkant op 261 meter de Peverstraat tegen te komen , maar deze laten we links liggen en gaan verder 230 meter om aan een kruispunt te komen.Links van ons hebben we de Frankrijkstraat , die laten we ook links liggen en slagen rechtsaf de Daalstraat in die na 221 meter over gaat in de Berghomstraat.


Nu blijven we de Berghomstraat volgen tot dat we na 738 meter aan onze rechterkant een wegje hebben die we inslaan om zo een lus te maken van ongeveer 344 meter (om een hoeve te bezichtigen) na deze lus komen we terug uit op de Berghomstraat , die we rechts inslaan en verder volgen , na 131 meter gaat de weg links verder die we niet inslaan ,wij gaan rechtdoor tot dat we na 157 meter naar rechts afslaan en een veldweg nemen door de weiden en velden.

Deze veldweg volgen we over een afstand van 794 meter om zo op de Edingsesteenweg uit te komen.


De Edingesesteenweg steken we voorzichtig over om aan de overkant de C.Verhaevertstraat verder te vervolgen aan onze linkerkant ontwaren we achter de huizen een voetbalveld. De C.Verhaevertstraat volgen we over een afstand van 456 meter om uit te komen op de Bruneaustraat waar we bijna aan de kerk zijn , vanwaar we vertrokken zijn.

Dit is weer een  realisatie van Non-Stop


Meer informatie op de website van de gemeente: KESTER

Wandeling en aangepaste beschrijving van deze wandeling gemaakt door fdi
"Non-Stop"
Indien een wandeling wordt overgenomen , graag vermelding van onze website en

een vermelding in het Gastenboek©Non-Stop - Stan Evans

Printbare versie van de Hoevepadwandeling te Kester Cartografie : NGI GA NAAR HET GASTENBOEK