HET GASTENBOEK

Het Gastenboek

Vragen of opmerkingen

MAIL .

E-mailadres: devik27@hotmail.com?cc=evansoei@hotmail.com&subject=Inlichtingen Vragen
© Copyright fdi
Cartografie : NATIONAAL GEOGRAFISCH INSTITUUT

" Non - Stop " Seniorenwerking vnr - vzw    Plaats :  PEPINGEN


Naam wandeling : KARENBERGBEEKWANDELING


Lengte wandeling : 9 km 800 meter of alternatief 9 km 090 meter


Duur wandeling : 2 uur 25 min


Aard van de wegen : De wandeling loopt over betonwegjes en veldwegen

Moeilijkheidsgraad : rustige en gemakkelijke wandeling goed begaanbare wegen


Laatste maal verkend op/in : 2009


Wegwijzer: KAART   "Cartografie:© NGI"

    


Vertrek:Vanuit HALLE met de auto,zie rechtsboven de wegbeschrijving in Google Map.naar het vertrekpunt.VERTREK: We vertrekken van op de parking voor het politiekantoor tegenover de kerk .Met het aangezicht naar de kerk wandelen we de Ninoofsesteenweg richting Halle op en dit een 50 meter om dan links de Steenweg op Elingen in te slaan . Na 260 meter slaan we schuin rechts de Neerkouterstraat in .


Na 612 meter komen we aan een Tweesprong rechts , maar blijven links aanhouden tot aan de Zuunbeek en nemen een bocht van 90 graden naar links in de Donkerstraat en volgen deze 313 meter tot aan een Tweesprong.


Aan de Tweesprong slaan we rechts in en volgen de Donkerstraat verder en dit 431meter tot waar de straat over gaat in de Felix Wijnsstraat .


We volgen nu de Felix Wijnsstraat en dit 1006 meter tot op de Lenniksesteenweg aan de overkant rechts zien we een Kapel. We slaan de Lenniksesteenweg links in en volgen deze 163 meter om dan de steenweg over te steken (voorzichtig) , om zo de Oudenaaksestraat in te slaan (Bosstraat).We houden nu links aan om na 296 meter links met de Oudenaaksestraat mee te draaien en volgen verder deze straat 814 meter.


We komen aan een T-splitsing met de Zwarte Molen en slaan nu rechts af en volgen de Zwarte Molen rechtdoor (slaan niet rechts af de andere kleine baan ook Zwarte Molen) .


Na 500 meter komen we aan een Twee-sprong aan de linker zijde van de weg , dit is de Kwadestraat die we schuin links in slaan.Na 1010 meter komen we aan een Kruising met rechts van ons een kapel.(Indien men een kortere weg wil nemen kan men gewoon rechtdoor gaan en volgen deze weg altijd rechtdoor en dit 1054 meter tot aan een T-splitsing , waar we links de Brandwacht volgen en volgen verder de oorspronkelijke weg).


Nu slaan we aan de kapel rechts af de Borrestraat in (239 meter) die overgaat in een veldweg en volgen verder 397 meter tot aan een T-splitsing waar we links afslaan en volgen 98 meter tot op de Fr.Luckxstraat.


De Fr. Luckxstraat slaan we links in om na 109 meter rechts een veldweg in te slaan , deze veldweg volgen we 921 meter tot waar de Brandwacht begint (waar de andere wandelaars die een kortere weg hebben genomen van links komen).We volgen nu de Brandwacht rechtdoor en dit 710 meter tot aan een Twee-sprong (maar laten deze links liggen) gaan rechtdoor waar de Lossestraat begint.


We volgen de Lossestraat 580 meter tot aan een Twee-sprong , waar we links in slaan de Kamstraat en volgen deze nu rechtdoor , aan onze linkerkant in het dal zien we de loop van de Karenbergbeek.

Na 1239 meter komen we uit aan ons vertrekpunt waar we rechts van ons een houtzagerij hebben.Dit is weer een  realisatie van Non-Stop


Meer informatie op de website van de gemeente:PEPINGEN

Wandeling en aangepaste beschrijving van deze wandeling gemaakt door fdi
"Non-Stop"
Indien een wandeling wordt overgenomen , graag vermelding van onze website en

een vermelding in het Gastenboek©Non-Stop - Stan Evans


INFO


Pepingen is een plaats en gemeente in het Pajottenland, provincie Vlaams-Brabant, België. De gemeente telt bijna 4500 inwoners.


–-------------------


De fusiegemeente telt naast Pepingen zelf nog vijf deelgemeenten: Beert, Bellingen, Bogaarden, Elingen en Heikruis. In de deelgemeente Pepingen liggen nog de kleine gehuchten Beringen en Kestergat.

Printbare versie van de Karenbergbeekwandeling te Pepingen Cartografie : NGI GA NAAR HET GASTENBOEK